Velkommen

Vores familie er begyndt rejsen mod at realisere drømmen om at bygge nyt hus.

Vi købte vores nuværende hus i 2005, som er bygget i 1969. Det er et hus, vi har været meget glade for at bo i, men det er efterhånden blevet meget slidt. Vi har primært renoveret i forbindelse med at vi flyttede ind og da vi igennem flere år har overvejet om vi skulle renovere eller bygge nyt, har vi med vilje holdt igen med forbedringer og fornyelser på huset for at holde vores muligheder åbne. Nu er beslutningen endelig faldet på plads og vi har valgt at indgå kontrakt med HusCompaniet. Vores nye hus modtager vi i juni 2018.

Vi har her på denne hjemmesiden valgt at dele vores tanker og oplevelser  til inspiration til andre, som måske har overvejer eller som selv skal bygge hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *